Tule Lappeenrannan balettigaala ry:n jäseneksi

<- Takaisin etusivulle

Lappeenrannan balettigaala – Lappeenranta Ballet gala ry on perustettu varmistamaan yli kymmenen vuotta jatkuneen balettigaalan jatkuvuus. Yhdistyksen toiminnanjohtaja ja sihteeri on gaalan pitkäaikainen tuottaja Irma Salomaa-Teräsvuori.

Voit liittyä jäseneksi lähettämällä sähköpostia osoitteella lappeenrannanbalettigaala@gmail.com tai sivumme lomakkeen kautta. Jäsenmaksu on yksityishenkilöiltä 30 €/vuosi ja yrityksiltä ja yhteisöiltä 100 €/vuosi.

Jäsenmaksu maksetaan yhdistyksen tilille: FI78 4108 0011 5680 71.

Yhdistyksen hallituksen muodostavat vuonna 2020: Jussi Virsunen (pj.), Nicholas Ziegler, Juha Härkönen ja Maija Nikkonen-Hilli. Sihteerinä toimii Lappeenrannan balettigaalan toiminnanjohtaja Irma Salomaa-Teräsvuori. Lappeenrannan balettigaalan taiteellinen johtaja on Juhani Teräsvuori.

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous järjestetään la 21.11. klo 20 Teamsissa. Ilmoittaudu mukaan puh. 050 594 1859 tai sähköpostitse lappeenrannanbalettigaala@gmail.com

Etelä-Saimaa: Lappeenrannan balettigaalan taustaorganisaatio muuttuu – Uusi yhdistys tuo tuotannolle isommat hartiat ja mahdollisuuden tukiin

<- Takaisin etusivulle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: